Gezondheid is jouw grootste schat!!

Het is zo simpel om te zeggen maar soms moet je eerst een waarschuwing krijgen om dit te kunnen geloven.

Natuurlijk is lekker eten en drinken vaak een uiting van gezelligheid, zeker, ik zou dit niet durven ontkennen maar….. met regelmatig met de verkeerde voeding, de gezelligheid zoeken is funest voor jouw gezondheid. Wie kent het niet in deze corona tijd, geen beweging, vaak verveling, frustratie en ongenoegen en dat uit zich heel vaak in verkeerde voeding tot je nemen. Voor je het weet kom je aan, gaat je broek strakker zitten en springen de knoopjes van jouw oh zo leuke bloesje.

Daarnaast krijg je ook gezondheidsklachten zoals kortademigheid als je een stukje gaat fietsen of wandelen of gewoon al als je de trap op loopt om even wat te halen van zolder.

Je krijgt gewrichtsklachten, last van je voeten en enkels, je houdt veel te veel vocht vast en voelt je opgeblazen, je bloeddruk stijgt en ook je cholesterol gehalte loopt op.

Herken je deze klachten? Dan wordt het tijd om jouw eetpatroon onder de loep te nemen, beter voor jezelf te gaan zorgen en NU actie te ondernemen zodat je binnenkort weer veel beter in je vel zit en je klachten als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen!

Sluit je NU aan bij EGA online video coaching en ervaar de verbluffende resultaten die jij dan zeker gaat boeken. Gun jezelf deze uitdaging en ervaar het genot om straks gezonder, energieker en slanker te zijn.

In de video coaching neem ik je mee naar een gezondere leefstijl. Niet alleen voeding is hierin belangrijk maar ook beweging, in balans zijn en rust in jezelf kunnen vinden.

Je krijgt in de video coaching weekmenu’s, tips, motivatie, stimulans, je kan al je vragen kwijt en daarnaast een luisterend oor voor degene die daar behoefte aan heeft.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je heel graag aan jouw gezondheid werken en die teveel aan kilo’s kwijt? Sluit je dan NU aan bij mijn EGA online video coaching.

Stuur een appje (06-55110508) pb’tje of Messenger berichtje voor meer informatie.

Liever direct inschrijven?

Dat kan via:

Online video coaching

Veel succes en tot ziens bij EGA online video coaching.

Liefs Paula Slootjes