Motivatie

Ook al zijn de stapjes die je maakt naar een gezonder gewicht soms klein, bedenk dan dat iedere stap die je zet, er ééntje in de goede richting is.

Je stelt doelen voor jezelf en dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk komen.

Soms raak je gefrustreerd als het allemaal niet zo snel gaat en word je boos op jezelf of op het programma wat je volgt. Leg de lat niet te hoog en laat het moeten presteren los. Je zal zien dat dit al heel anders voelt en ik kan je vertellen dat je dán pas resultaten gaat behalen. Leer van de momenten dat het even niet goed gaat. De volgende keer doe je het anders en heb je wel resultaat.

Door je teveel te focussen op het moeten afvallen zal je lichaam gaan protesteren met alle gevolgen van dien. Je raakt gefrustreerd, je wordt chagrijnig, je raakt in een dip en eigenlijk word je er niet beter van.

Als je de richtlijnen van de EGA eetwijzer volgt ga je lekkerder in je vel zitten en zal je gewicht verliezen dat is zeker. Hoe snel dat gaat dat ligt helemaal aan jezelf en de tijd die jij jezelf geeft om jouw eetpatroon als een nieuwe leefstijl te accepteren.

Besef dat iedere stap die je maakt een stap vooruit is en je steeds dichter bij je einddoel komt.

Wil je ook graag mijn begeleiding in de weg naar een nieuwe leefstijl en daarbij gemotiveerd en gestimuleerd worden? Tips krijgen hoe lekker je kan eten met de EGA eetwijzer?

Schrijf je dan NU in op één van mijn Cursusplaatsen of  voor de E.G.A. On-line coaching.

Voor andere locaties door heel Nederland kan je op de EGA website EGA locaties kijken.