ACTIVITEITEN

Zoals ik op mijn website onder kopje Balans in jezelf al schreef is naast Voeding, Meditatie en Chakra’s het ook ontzettend belangrijk om regelmatig te bewegen.

Daarom organiseren wij weer leuke weekenden op de Veluwe om jezelf de lichamelijke en geestelijke rust te gunnen of verder te ontwikkelen. Wij hebben weer een leuk programma samengesteld.

Ontdek dit weekend diverse vormen van meditatie. Denk hierbij onder andere aan een geleidemeditatie, wandelmeditatie of stiltemeditatie.

Een nieuw fenomeen is TaiChi voor dummies. Hier wordt je meegenomen in de harmonieuze bewegingsleer die in China alle decennia een levensstijl is en als doel heeft je geestelijke en lichamelijke conditie te verbeteren.

En jullie zullen wel denken waar komt die beweging nu eens aan bod die zo belangrijk is, nou de POWERWALK is ook nieuw in ons programma. Laat je verrassen.

De volgende weekenden staan in de planning.

Van zaterdag 17 t/m maandag 19 juli 2021 (VOL)

Van zaterdag 18 t/m maandag 20 september 2021

Van zaterdag 30 oktober t/m maandag 1 november 2021

Locatie: Bed en Stal Vaassen

Prijs: €245,- (is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, koffie & thee, BBQ. Exclusief drank)

Heb je interesse neem dan contact op via het Contactformulier

PAARDEN

Na een aantal opleidingen en workhops te hebben gevolgd zoals Gedragsdeskundige voor mens en paard bij 2Moons, Healing touch for Animals 1, Bach bloesem therapie voor dieren, Dual Aktiverung (Linda Bunschoten), had ik een eigen privéstal. Naast mijn werk als EGA voedingscoach geef ik lessen in grondwerken, loswerken, YBOT (Yellow and Blue) en massage voor paarden met essentiële oliën van dōTERRA®

Dagelijks leer ik nog van onze twee PRE (Pure Raza Epanol) merrie’s,  Perla Lola d ‘Oro (de donkere dame) en Marima XXV (de schimmel merrie). Daarnaast geniet ik samen met mijn allerliefste man John van onze buitenritjes, wandelingen, loswerken en allerlei andere leuke actie’s met onze spaanse dames.

FOTOGRAFIE

Fotograferen is iets wat ik ontzettend leuk vind. Het liefst macro opnames en dan met mijn Samsung S20  telefoon. Een “echte” camera vind ik te ingewikkeld en mijn uitdaging is om met mijn telefoon camera zo mooi en scherp mogelijke  plaatjes te maken.